SIC sleppa ikki við í finaluna

Í gjárkvøldið var seinasta semi finalan í Danish Metal Grand Prix 2006. Okkara sterkasta og myrkasta blóð SIC luttóku á grand prix’num og spældu eisini eina sannførandi konsert við nokk av fjepparum, segði Frans Galán gittaristur í SIC.

Tiltakið var í Aalborg í spælistaðnum “Café 1000 fryd”. 6 bólkar kappaður men bert tveir av teimum sluppu í finaluna. SIC var tíverri ikki ein av teimum, men fingið tó at vita, at teir vunnu 3 plássi av atkvøðunum frá fjøldini.

”Tað var nakað lort, men vit eru sera væl nøgdir og eingin er keddur nokk til gráta. Tað var eitt væleydna tiltak” , sigur Frans.

SIC  hava verið í Danmark seinastu vikurnar, men koma heim til Føroyar seinni í dag.  Bólkarnir, sum komu víðari úr semifinaluni vóru. Svartsot og Broadmoor. Finalan verður hildin í Aalborg 17. februar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *