Hans Fróði skal snolla einum forseta valevni

Føroyski vakurleikaserfrøðingurin Hans Fróði Hansen noyðist at velja og vraka í millum leiklutir í filmum og sjónvarpsrøðum, tí tíð skal eisini verða til at ráðgeva einum forsetavalevni, um besta lookið

Tað eru nakrir fáir mánaðir síðan, at føroyski vakurleikaserfrøðingurin Hans Fróði Hansen pakkaði sína tilveru í Føroyum saman og flutti til Los Angeles fyri at royna at skapa møguleikar fyri at lansera sína linju av vørum til vakurleikarøkt. Men longu nú gongur somikið væl hjá Hans Fróða, at hann stendur í eini støðu, har hann skal velja og vraka millum tilboðini frá sjónvarps- og filmsídnaðinum.

– Tað hevur gingið ótrúliga skjótt her yviri, assistenturin hjá mær sigur, at hon ongantíð hevur sætt nakað líknandi, og hon hevur arbeitt í Los Angeles í 15 ár, sigur Hans Fróði í telefonini úr Florida, har hann vitjar konuna Lailu, ið eisini hevur eina væleydnaða yrkisleið sum songkvinna hjá The Revival Ministries. Assistenturin hjá Hans Fróða segði starvið, sum assistentur hjá Paulu Abdul frá sær, fyri at arbeiða við Hans Fróða.

 

Stórar avgerðir

– Eg siti í løtuni og hugsi um, hvat eg skal gera. Eg havi fleiri tilboð, og má takað støðu til hvat er best fyri Mr. Kay Kay linjuna, greiður Hans Fróði frá. Tað eru stórar avgerðir, ið Hans Fróði skal taka. Hann hevur fingið tilboð um ein stóran leiklut í einum filmi, hevur fingið boðið ikki færri enn tvær veruleikasjónvarpsrøðir, og hann skal snoll eitt av demokratisku valevnunum til amerikanska forsetavalið.

Líka síðan Hans Fróði fór til USA, hevur hann skapt nýggj sambond. Herfyri bóru vit tíðindini um, at Hans Fróði hevði fingið samband við Pamelu Anderson. Men hon er ikki einasta kenda fólki, ið Hans Fróði er komin í samband við. Nýliga hevur hann fingið amerikanskan manegara ella umboðskonu, og hendan hevur latið fleiri dyr upp fyri Hans Fróða.

 

Spæla fótbóltsleikari

– Louise er manegeri hjá fleiri av teimum úr Spice Girls, og hon kendi mína søgu gjøgnum mín PR person Saruh, og hon fall fyri søguni. Hon bjóðaði mær tí, at vera manegari hjá mær. Eg fann seinni útav, at hon er gift við Michael Greenburg, ið er sjónvarpsprodusari. Hann er í løtuni í ferð við at skriva ein film um eitt fótbóltslið, ið varð tikið av týskarum undir krígnum, og hann vil gjarna hava meg at spæla ein stóran leiklut í filminum, greiður fyrrverandi føroyski landsliðsleikarin frá.

– Eg segði honum, at eg ikki hevði sjónleikararoyndir, men hann segði, at nú hevði hann sæð meg saman við fólki, og tað var nóg mikið til, at hann visti, at eg kundi spæla leiklutin, sigur Hans Fróði

Michael Greenburg plagdi at vera giftur við Sharon Stone. Hann hevur fleiri sjónvarpsrøðir, ið hann framleiður og hevur bjóða Hans Fróða, møguleikan at brúka Mr. Kay Kay vørur til vakurleikarøkt í hesum sjónvarpsrøðum, sonevnd product placement.

 

Salongin hjá Hans Fróða

Hans Fróði hevur somuleiðis fingið boðið at vera ein av tveimum høvuðsmonnum í eini nýggjari veruleikasjónvarpsrøð, ið á onkran hátt minnir um Blow Out, har hárfríðkarin Jonathan Antin verður fylgdur av einum sjónvarpsliði, ið arbeiðinum við at seta á stovn eina hárfríðkanarstovu í Beverly Hills. Men hetta er ikki einasta tilboðið, um veruleikasjónvarp, ið Hans Fróði hevur fingið. Sunnudagin var hann boðin til døgurða hjá presidentinum í Paramount Entertainment.

– Har hitti eg Sheilu, ið hevur produsera nógv veruleika sjónvarp, eitt nú Paradise Island, Survivor, Bachelor og Bacheloret. Hon var áhuga í at gera eitt nýtt veruleika sjónvarps konsept til mín, greiður Hans Fróði frá.

 

Snollar forsetavalevni

Til sama døgurða var guvernørurin í New Mexico, Bill Richardson. Bill er eitt av teimum fimm valevnunum hjá demokratunum til starvið sum forseti í USA. Richardson hevur starvast tætt saman við Bill Clinton, og tað er als ikki óhugsandi, at Richardson kann gerast varaforseti, um Hilary Clinton vinnur valið. Hans Fróði hevur fingið tilboðið, at snolla Richardson og hjálpa honum við at skapa rætta lookið til valstríðið.

 

Tikin á bóli

Hans Fróði hevur sostatt nógvar spennandi verkætlanir, ið eru opnar fyri honum, men hann dylur ikki fyri, at hann er tikin eitt sindur á bóli, av hvussu væl alt hevur gingið.

– Eg visti, at tað fór at ganga væl, men at tað skuldi ganga so skjott, kann eg bert fegnast um. Eg trugvi, at um tú hevur rætta áræðið, so kanst tú koma langt eisini í Los Angeles, sigur Hans Fróði.

Hann sigur, at arbeiðið at fáa gongd á Mr. Kay Kay linjuna gongur væl, og at fleiri stór bløð liggja framvið at skriva um Hans Fróða og hansara vørur til vakurleikarøkt.

Hann skal í næstum taka støðu til, hvønn veg hann ætlar at fara innan films- og sjónvarpsverðina.

–  Alt hetta, sum er við at henda nú, fær eina ótruliga positiva ávirkan á okkara produktir og tað er bert at fegnast um, sigur Hans Frodi at enda.

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Hans Fróði skal snolla einum forseta valevni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *