Boys in a Band geva EP út

Føroya heitasta navn í løtuni Boys In A Band geva í morgin eina EP út, talan er um sera eksklusiva útgávu, sum bert kann keypast saman við atgongumerki til G!festivalin

Tey sum í hesum døgum ogna sær eitt atgongumerki til G!Festivalin í handlinum hjá Kall í SMS, fáa eina eksklusiva fløgu við Boys In A Band. Fløgan er einans gjørd í 100 eintøkum, og er heimagjørd. Á EP’ini verða 4 løg, sum Jens L. Thomsen hevur ljóðblandað og sum Óli Poulsen hevur  mastrað. Til ber ikki at keypa fløguna í leysasølu, men fólk, ið longu hava atgongumerki til G!Festivalin, kunnu tó ogna sær hana.

Í sambandi við at ferðavinnudagarnir “Frí í Føroyum” eru í SMS um vikuskiftið, skipar G! Festival fyri konsert við Boys In A Band á Torginum í SMS leygardagin kl 14. Umframt at hoyra bólkin, ið á Planet Awards varð kosin besti nýggi bólkur, fer bólkurin eftir konsertina at skriva á fløgur í handlinum hjá Kalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *