Óhappið hjá Richard Hammond í sjónvarpinum

Danska sjónvarpsrásin TV3+ vísir nú klokkan 21 eina serliga útgávu av sendingini Top Gear, har álvarsliga óhappið hjá vertinum Richard Hammond verður víst.

 

Fyrstu boðini av sjúkrahúsinum í Leeds vóru at Top Gear verturin Richard Hammond hevur fingið álvarsligan heilaskaða eftir ferðsluóhappið, tá hann í einum sonevndum drag-rasarabili koppaði við útvið 400 km/t.

Enska blaðið The Sun skrivaði, at tá hjálparfólki kom á staðið var bilurin í smildrið. Høvdið á Hammond var hálvavegna grava niður í jørðina, og hóast hann var við vit, tá fólk kom til hann, so misti hann skjótt vitið og bardist síðan nakrar dagar fyri lívinum á sjúkrahúsinum í Leeds.

Keldur á staðnum søgdu The Sun frá, at Hammond var í ferð við sína síðstu roynd á degnum at sláa meti fyri ferð í einum bili á landjørðini, tá tað knappiliga sá út sum, eitt av bakhjólunum á drag-rasarabilinum punteraði og bilurin fór sendandi fleiri ferðir runt.

Tá varð gitt um, at hesar upptøkur ongantíð fóru at verða sendar, men í kvøld sleppa eisini føroyskir sjónvarpshyggjarar, ið hava Televarp og síggja donsku rásina TV3+. Tí klokkan 21 verður sendingin send.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *