Í buksurnar hjá Posh Spice

VictoriaBeckham2Victoria Beckham flytir í næstum til USA saman við manninum David, og í hesum sambandi hevur Posh Spice fingið sína egnu klædnalinju, og hvat er meira amerikanskt enn kovboybuksur.

Victoria hevur áður lagt navn til sniðgevingina av klæðum fyri merkið Rock and Republic og  taskur og smúkkur fyri merkið Samantha Thavasa. Men nú er tað altso hennara egna merkið. Merkið eitur dVb. Sambært ABC News avdúkaði Victoria Beckham sína klædna linju í New York í dag. Umframt kovboybuksur er dVb eisini niðurdeilar, stuttar buksur og sólbrillur. Í New York kostar tað 250$ at sleppa í eitt par av buksunum hjá Victoriu. Hvat tær fara at kosta í Føroyum vita vit ikki og heldur ikki nær og hvar tær vera at fáa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *