Lippukassin – Móselog ella mannarættindi

Um lógin um skrásett parlag ikki verður viðtikin, hava vit valt mannarættindini frá og móseslóg verður viðtikin. Eg spyrji: hvat verður tað næsta sum fundamentalistarnir fara at krevja? Verður tað at svínakjøt skal forbjóðast, ella tað at kvinnurnar skulu út um býgarðarnar tá tær hava mánasjúku, ella tað at vit ikki mugu fara í brúsu saman í Svimjihøllini?

 

Hugleiðing skriva til vikuskiftissosialin í 2002 um rættindini at liva saman við tí lívspartnara, ið man hevur hug til. Hetta er enn akkurát líka aktuelt enn, fundamentalista glíðibreytin er ikki skemta við.

 

Úr lippukassanum
Eg lati lokið upp á lippukassanum og stingi hondina niður og taki fram brot úr onkrari grein úr savninum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *