Hann, ið tegir, samtykkir

Uha uha, man má rósa Kringvarpinum fyri gjøllu lýsingina av málinum, tá neistaleikarin Barbara Brauer varð niðrað av einum sera ófantaligum áskoðara hjá Stjørnuni í Klaksvík. Men í sama viðfangi má man hyggja undrandi at atburðinum hjá Stjørnuni, ið hevur takla málið so illa, sum til ber.

 

Sjálvt málið er gjøllari lýst í hesum blogginum, ið eg skrivaði fyrradagin

Men í dag er nógv nýtt komið fram, m.a. hevur Kringvarpið lagt niðurstøðuna hjá dómsnevndini hjá HSF út á kringvarp.fo. Hon liggur knýtt at hesari grein.

Tað sum er so øgiliga skelkandi í hesari niðurstøðu er hetta brotið:

 

 

Undir blogginum hjá mær fyrradagin, var stórt kjak, um Stjørnan veruliga hevði nokta hendingina, og um hvussu hetta ber til. Nú stendur tað púra greitt, formaðurin hevur guð-hjálpe-me luttikið í niðringini.

 

Í útvarpstíðindunum í dag, var formaðurin siteraður fyri ikki at vilja úttala seg, meðan málið koyrir, well hin gamli, hann, ið tegir, samtykkir.

 

Eg havi ikki orð fyri, hvussu langt úti hetta er, og undriat á, at fremsta kvinnuliga hondbóltsfelagið hesi seinastu árini  kann liva við hesum. Hvussu ber til, at hesein persónur enn er formaður har?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *