Kærleikin aftur á pall

MC-Hár konsertir hanga ikki í trøunum, ofta ganga fleiri ár millum tær, og hóast vit spældu tvær konsertir í fjør, og báðar, um eg sjálvur skal siga tað, vóru super góðar, so var talan um smærri tiltøk við heldur fáum, tó eldhugaðum áskoðarum.

 

Tí eri eg eisini superglaður fyri, at vit nú hava fingið í lag eina ordiliga stóra MC-Hár konsert, við showi og heila gimmesjeisið. Wuhu!

 

Vit fara at lata fyrireikarnar um, at avdúka hvar og nær tað verður, men vit gleða okkum allir, serliga til at síggja júst teg í áskoðarafjøldini, tí vit elska veruliga teg, og at spæla fyri tær.

 

MC-Hár er nú blivin 21 ár, og vit hava roynt alt møguligt, frá at enda fyrsta G!Festivalin, til tvær Prix Føroyar finalir, Nýggjárskonsert, 9 ólavsøkukonsertir, Við Múrin, hita upp fyri D:A:D, Spot Festival, Tórshavnar Jazz-, Fólka- og Bluesfestival tvær ferðir, Norðoyastevnufestivalin, umframt konsertir á flestu spælistøðum í Føroyum.

 

Útivið 80 ymiskir tónleikarar og sangarar hava verið í bólkinum hesi 21 árini, men síðan 2003 hevur manningin verið tann sama, og satt at siga, er tað stuttligari enn nakrantíð. Tá vit hittast í venjingarhølinum, dettur alt beinanvegin uppá pláss, og uttan at seta nakra aðra útgávu av bólkinum til síðis, so hava vit ongantíð verið betur. Vit sum eru við:

 

Navn Byrjaður
Niels Uni Dam 1991
Tróndur Bogasson 1991
Heri Reynheim 1996
Jónas Bloch Danielsen 1998
Jens Virgar Jakobsen 2000
Rókur Jákupsson 2001
Rani Hammershaimb Christiansen 2002

 

Leinkja til MC-Hár á Facebook

Leinkja til MC-Hár tónleik á Myspace Radio

Kanska fer tað at síggja soleiðis út:

 

 

Ella soleiðis:

 

 

Ella kanska soleiðis:

 

 

Ella soleiðis:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *