Hetta er sku gott sjónvarp

X-Factor ella Dagur og Vika?

Well so stóð man aftur við valinum um at hyggja at Degi og viku ella X-Factor. Nú hondbóltsdystur er í kvøld, hevur Kringvarpið ikki X-Factor beint eftir Dag og Viku, og mátti eg tí taka eitt val. Tílíkt er hent áður, og tá tykist tað, sum eg altíð velji X-Factor. Kanska tí har verði eg sum oftast undirhildin, ið er endamálið við X-Factor. Meðan Dagur og vika als ikki altíð livir upp til sítt endamál, ið sum kunnugt ikki er undirhald.

thomasblachmanSo varð eisini í kvøld, og eg má siga, at eg bleiv undirhildin ræðuliga væl. Tað finnast neyvan størri showmenn í donskum sjónvarpi enn Thomas Blachman, og hann var í essinum í kvøld. Hann elskar leiklutin sum bjargingarmaðurin hjá danskari mentan.

Signalvirðið í, at Blachman brúkti eitt Jobcenter til sín super bootcamp, er so feitur, at man má antin elska ella hata mannin. Well, undirhaldið var fínt, og sumt av tí hevði eisini ein frálíkan brodd. Tí kundi eg glaður staðfesta eftir sendingina, at eg hevði tikið rætta valið.

Tað kendist tó gott, at kunna skifta yvir á Gekkin, har truckførarin úr Norðdepli vann aðru viku á rað, fyri síðan at zappa aftyr yvir á DR aftur, har buking av samkyndum í Russlandi var á skránni, eftir at idiotiska parlamentið atkvøddi fyri eina lóg, sum ger tað ólógligt at lýsa fyri tiltøkum til stuðuls fyri rættindum hjá samkyndum.

Guviti, um tað málið var í Degi og Viku, men tað síggi eg nokk seinni í kvøld, antin á netinum ella í endursendingini, um okkurt frægari ikki lokkar meira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *