Lippukassin: Fýra gamlir rokkguðar

blacksabbathGamaní, Ozzy hevði astma innhalator við á pallin, og drakk te úr einum koppi, í staðin fyri eina whiskey fløsku og hasjsigarett. Rukkuttu fingrarnir hjá Geezer og Tony sóu margháttligir út á stóra skíggjanum við pallin, meðan teir vundu tungan tónleik úr sínum gittarum. Ótrúligt at sovorðin djevlaljóð kunnu koma úr so gomlum monnum.

Nú Black Sabbath aftur skulu spæla í Kongaríkinum Danmark, stakk eg hondina niður í Lippukassan eftir hesum ummælinum av tí upprunaliga tungmálmsbólkinum, seinastu ferð hann vitjaði í Danmark við upprunasangaranum Ozzy Osbourne á odda. Hetta ummældi eg fyrst í juli 2005.

Mánadagin hevur man so møguleika at ogna sær enn eitt atgongumerki til Black Sabbath, hesa ferð í Forum í Keypmannahavn 26. november, kenslan er ein “skal? skal ikki?”

Úr lippukassanum
Eg lati lokið upp á lippukassanum og stingi hondina niður og taki fram brot úr onkrari grein úr savninum.

Photo credit: Toke_j / Foter.com / CC BY-NC-SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *