Tungmálmur ’93: Endin – ikki er tað pent

Tungmálmur All StarsEins og Tungmálmur ’92, endaði Tungmálmur ’93 við at tónleikarar úr øllum luttakandi bólkum fóru á pallin og framførdu Smoke on the Water, ikki var tað pent, og hugurin er bestur ikki at leggja tað út, men friður verði við tí.

 

Í mars 1993 skipaði FUT fyri konsertini Tungmálmur ’93. Ein konsert við teimum bestu málms- og harðrokk bólkunum í Føroyum. Tungmálmur ’93 tók tráin upp eftir eftir Tungmálmi ’92, ið nakrir av harðaru føroysku bólkunum tóku stig til í 1992. Fyrsta árið vóru tað eg og Torkil Olsen, ið vóru høvuðsfyriskiparar, men av tí, at tiltakið ikki bar seg fyrsta árið, og tí eg var farin upp í nevndina á Føroya Undirhaldstónleikarafelag, FUT, so valdu vit at lata FUT yvirtaka tiltakið, ið hesaferð varð hildið í Ítróttarhøllini á Hálsi.

 

Framførslan hjá Lisa Sær Dupult

Framførslan hjá Oblivion

Framførslan hjá MC-Hár

Framførslan hjá Betrayer

Framførslan hjá Saxony

Framførslan hjá Wolfgang

Framførslan hjá Revival

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *