HB U12 tóku móti Fårevejle

Fyrireikingarnar til Danacup hjá U12 dreingjunum ganga væl. Í dag vitjaði liðið hjá Fårevejle í Gundadali.

20130715-172754.jpgNú eru longu nógvir dreingir farnir av landinum, so vit høvdu tvey lið. Fyrsti dysturin millum Lið 1 og Fårevejle endaði 6-2 til okkara dreingir. Hetta eftir at Fårevejle hevði lagt seg á odda 0-1.

Dysturin móti HB 2 var heldur meira einsíðugur, og HB dreingirnir sendu Fårevejle av vøllinum við einum 8-0 tapi í viðførinum.

Seinasti dysturin var millum bæði HB liðini og eins og í Sørvági leygardagin leikaði javnt á. HB2 legði seg á odda 1-0 áðrenn HB1 kom framum 1-2. Síðan javnaði HB2 til 2-2, áðrenn HB1 legði seg tvey mál framum til endastøðuna 2-4.

Alt í alt fín avrik av okkara dreingjum. Nú gleða vit okkum til Danacup í næstu viku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *