Bill viðgongur, hann telvar móti Føroya fólki!

Eg havi júst verið til áhugaverdan fyrilestur á Kambsdali, har skilagóði unglingin Jákup Justinussen legði fram sína gransking innan nýtslu av sosialum miðlum í valstríðnum hjá Obama til forsetavalið 2012. Fleiri av teimum, ið vóru og lurtaðu vóru millum okkara fólkavaldu.

Jákup kom ymiskum um, hvussu eisini okkara fólkavaldu kunnu brúka sosialu miðlarnar, og eingin ivi er um, at tey fólkavaldu, ið vóru tilstaðar fingu okkurt at hugsa um.

Komin aftur til Havnar síggi eg Bill Justinussen hava gjørt tað, sum í flestu framkomnu samfeløgum hevði verið politiskt sjálvmorð á Facebook. Tað serliga komiska er, at hetta sjálvmorðið hendi í somu løtu, sum vit sótu og lurtaðu eftir Jákupi á Kambsdali.

Skilabetrið hevði verið, at Bill var komin til Kambsdalar at fáa nøkur góð ráð.

Tí meðan fólk sum Edva, Samró og Reimund blivu klókari í sjálvum fitilendinum hjá Bill, so viðgongur miðflokkamaðurin beint út, at í telvingini um Eysturoyartunnilin eru tað hann, Kári P. og CIP móti restini av okkara fólkavaldu.

Tað er tann so ofta skilagóði Flóvin Eidesgaard, ið fær Bill út at skíta, tá hann viðmerkir til, at CIP, nú vilja forhandla av nýggjum.

flovinumbill

 

Hvussu eg royni, so er eingin annar máti at skilja hetta, enn at Bill viðgongur, at hann segði “Now or never” fyri at bluffa løgtingið at taka undir við einum sáttmála við CIP, ið saktans kundi forhandlast betur fyri okkum føroyingar.
Altíð skilagóði Heri Reynheim staðfestir eisini:

herireynheim

Sum sagt, í vanligum framkomnum londum, hevði eitt tílíkt útalilsi havt við sær, at maðurin var liðugur í politikki. Men tey á Skálafjørðinum, ið jublaðu fyri Kára P. Højgaard í Løkshøll herfyri, eru møguliga ikki sum fólk í vanligum framkomnum londum.
Livst so spyrst. Okkurt navn og onkur mynd er duld fyri at verja tey óseku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *