Ein heilt serstøk tónleikauppliving í kvøld!

eivorogginman

Eg gleði meg so øgiliga nógv til í kvøld, tá eg endiliga sleppi at hoyra Eivør & Ginman After Dark, ið er ein tannn mest forvitnisliga tónleikaupplivingin, sum vit hava kunna uppliva her heima í fleiri ár, í øllum førum á papírinum.

Eg havi verið fjeppari av Lennart Ginman, síðan eg á Roskilde 1998 fyrstu ferð upplivdi hann saman við Sort Sol sangaranum Steen Jørgensen í bólkinum Ginman/Jørgensen. Hesin laid back elctro/jazz/triphop bólkurin telist í mínari verð millum allar bestu donsku tónleikabólkar gjøgnum tíðina.

Teirra fyrsta fløga vann eisini væl uppiborið heiðurin sum ársins besta danska útgáva, tað árið hon varð útgivin.

Eg slapp eisini at uppliva bólkin tá hann við úrvalssangarum og leikarum spældi rokksjónleikin Snedronningen á Østre Gasværk í Keypmannahavn, ein stór uppliving, ið eisni gjørdist til eina fína fløgu.

Nú verður so møguligt, at uppliva hendan úrmælingin saman við okkara egna sangúrmælingi Eivør Pálsdóttir, tað kann illa blíva annað enn fantastiskt. Eg viðmæli øllum at skunda sær at fáa atgongumerki.

Um tit ikki fáa farið, so kunnu tit hoyra mítt ummæli í útvarpinum mánamorgunin kl. 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *