My Kingdome for a krúss

20140416-091623.jpg

Nú havi eg seinastu dagarnar hugna mær við dreingjunum á familjucruise í Íslandi. Deiliga hugnaligur túrur, og eg havi róst Smyril Line fyri nógvar batar, men eitt er, sum er blivið nógv verri.

Man kann fanime ikki fáa ein ordiligan drekkamunn.

Eg havi brúk fyri minst einum krússi av te við mjólk í, fyri at byrja morgunin ordiligt. Men tað ber ikki til longur, te og kaffikannurnar, ið man fyrr fekk á borðið til morgunmatin, eru avloystar av einari ósjarmerandi automat, tað er sikkurt ok, tí vit fáa jú longu djús og vatn úr automatum. Trupulleikin er teir tøsuttu kopparnir, tað er ikki meira enn 2 ferðir upp í munnin, so man rennur í pendulfart millum automat og borðið. Nei, hatta er ein ommer.

Gev mær eitt krúss at skola morgungronina burt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *