Lippukassin – En lille bemærkning om statministerens Føroya-visit

In: Lippukassin

23 Apr 2012

Som tro læser af Politiken var det med skuffelse, at jeg på flyet mellem Færøerne og Danmark i onsdags på forsiden læste en direkte fejlagtig artikel. Jeg ved ikke om Politiken har en journalist på Færøerne,  eller om det er på grund af uvidenhed, at artiklen er fyldt med fejl.


Hetta lesarabræv sendi eg til Politiken í januar 1998. Lesarabrævið bleiv tó  ikki tikið upp av Politiken, og avleiðingin var, at eg misti virðingina fyri blaðnum og Politiken misti meg sum haldara. Les lesarabrævið her.

 

Úr lippukassanum
Eg lati lokið upp á lippukassanum og stingi hondina niður og taki fram brot úr onkrari grein úr savninum

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives