SIC sleppa ikki við í finaluna

In: Aðrar greinar

12 Feb 2006

Í gjárkvøldið var seinasta semi finalan í Danish Metal Grand Prix 2006. Okkara sterkasta og myrkasta blóð SIC luttóku á grand prix’num og spældu eisini eina sannførandi konsert við nokk av fjepparum, segði Frans Galán gittaristur í SIC.

Tiltakið var í Aalborg í spælistaðnum “Café 1000 fryd”. 6 bólkar kappaður men bert tveir av teimum sluppu í finaluna. SIC var tíverri ikki ein av teimum, men fingið tó at vita, at teir vunnu 3 plássi av atkvøðunum frá fjøldini.

”Tað var nakað lort, men vit eru sera væl nøgdir og eingin er keddur nokk til gráta. Tað var eitt væleydna tiltak” , sigur Frans.

SIC  hava verið í Danmark seinastu vikurnar, men koma heim til Føroyar seinni í dag.  Bólkarnir, sum komu víðari úr semifinaluni vóru. Svartsot og Broadmoor. Finalan verður hildin í Aalborg 17. februar.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives