Helvitisliga góð klumma í morgun

In: Hugleiðingar

14 Sep 2012

Kringvarpið byrjaði hendan 14. september við einari óvanliga hvassari, sarkastiskari, konstruktivari og beinraknari klummu.

Eg ivist ikki í, at tey eru nógv kring føroysku morgunmatarborðini, ið fingu kryddaran uppá tvørs í hálsin, tá klummuskrivarin loyvdi sær bæði at tosa um sex og kritisera okkara politikarar.

Men herfrá skal vera staðfest, at tað er eins neyðugt, at okkara politikarar taka seg saman, og halda uppat bara við at snakka um trupulleikarnar, sum tað er at vit føroyingar halda áfram at hava sex og fáa børn, tí annars verða vit avtoftaði.

So tit sum, um ena løtu fara at seta tykkum at grenja á Facebook, skriva lesarabrøv, ringja til Kringvarpsstjóran ella tað sum verrri er, hugsi tykkum einaferð eyka um. Seti tykkum hendan spurning, vera trupulleikin við minkandi barnatalinum loystur av, at politikarar staðfesta, tosa og práta um hann, og koma við útsagnum sum, vit mugu gerast meira kappingarfør.

 

Hoyr klummuna her

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives