Scarlett Johansson er tann eggiligasta

In: Aðrar greinar

27 Mar 2006

Scarlett Johansson tók nógv á bóli, tá hon gjørdist mest eggiliga kvinna sambært lesarunum hjá mannfólkablaðnum FHM, ið verður givið út á nógvum málum um størsta partin av heiminum. Scarlett Johansson vann sambært Ekstra Bladet rættiliga sannførandi, framman fyri kvinnum sum Angelina Jolie, Jessica Alba, Jessica Simpson, Keira Knightley, Halle Berry, Jenny McCarthy, Maria Sharapova, Carmen Electra og Teri Hatcher. Blaðstjórin á FHM sigur, at hann heldur, at tað serliga er stóra sjálvsálitið, hjá Scarlett Johansson, ið hevur gjørt munin. Sjálv gleðist Johansson um heiðurin og sigur, at allar kvinnur dáma, at onkur heldur tær eru penar.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives