Boys in a Band geva EP út

In: Aðrar greinar

12 May 2007

Føroya heitasta navn í løtuni Boys In A Band geva í morgin eina EP út, talan er um sera eksklusiva útgávu, sum bert kann keypast saman við atgongumerki til G!festivalin

Tey sum í hesum døgum ogna sær eitt atgongumerki til G!Festivalin í handlinum hjá Kall í SMS, fáa eina eksklusiva fløgu við Boys In A Band. Fløgan er einans gjørd í 100 eintøkum, og er heimagjørd. Á EP’ini verða 4 løg, sum Jens L. Thomsen hevur ljóðblandað og sum Óli Poulsen hevur  mastrað. Til ber ikki at keypa fløguna í leysasølu, men fólk, ið longu hava atgongumerki til G!Festivalin, kunnu tó ogna sær hana.

Í sambandi við at ferðavinnudagarnir “Frí í Føroyum” eru í SMS um vikuskiftið, skipar G! Festival fyri konsert við Boys In A Band á Torginum í SMS leygardagin kl 14. Umframt at hoyra bólkin, ið á Planet Awards varð kosin besti nýggi bólkur, fer bólkurin eftir konsertina at skriva á fløgur í handlinum hjá Kalli.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives