Nudlar 1 ár

In: Aðrar greinar

6 Feb 2013

nudlarbyrjanUttan at eg varðnaðist tað bleiv nudlar.net mánadagin eitt ár. Hetta hevur verið eitt hendingaríkt ár, og havi eg lagt hópin av tilfari út á síðuna hetta farna árið. Onkra viku havi eg havt sera nógv vitjandi inni, og tá eg eri raskur at skriva gerast vitjanirnar nógvar.

Tá eg fyri einum ári síðan, lanseraði hendan bloggin, so skrivaði eg soleiðis:

Hetta er ikki enn ein pseudo objektiv, óheft  mentanarsíða. Her vera bæði meiningar og pástandir, onkrir væl grundaðir onkrir sera littir. Men eg fari at vera reiðiligur og skilagóður, somikið kann eg lova tykkum.

Les innleggið í fullari longd her

Eg vóni, at tit eisini framyvir vitja her inni.  Takk fyri árið, ið fór.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives