Lippukassin: Fýra gamlir rokkguðar

In: Lippukassin

8 Apr 2013

blacksabbathGamaní, Ozzy hevði astma innhalator við á pallin, og drakk te úr einum koppi, í staðin fyri eina whiskey fløsku og hasjsigarett. Rukkuttu fingrarnir hjá Geezer og Tony sóu margháttligir út á stóra skíggjanum við pallin, meðan teir vundu tungan tónleik úr sínum gittarum. Ótrúligt at sovorðin djevlaljóð kunnu koma úr so gomlum monnum.

Nú Black Sabbath aftur skulu spæla í Kongaríkinum Danmark, stakk eg hondina niður í Lippukassan eftir hesum ummælinum av tí upprunaliga tungmálmsbólkinum, seinastu ferð hann vitjaði í Danmark við upprunasangaranum Ozzy Osbourne á odda. Hetta ummældi eg fyrst í juli 2005.

Mánadagin hevur man so møguleika at ogna sær enn eitt atgongumerki til Black Sabbath, hesa ferð í Forum í Keypmannahavn 26. november, kenslan er ein “skal? skal ikki?”

Úr lippukassanum
Eg lati lokið upp á lippukassanum og stingi hondina niður og taki fram brot úr onkrari grein úr savninum.

Photo credit: Toke_j / Foter.com / CC BY-NC-SA

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives