HB 1 tryggjaði sær pláss í A endaspælinum.

In: Aðrar greinar

24 Jul 2013

Dysturin hjá HB1 móti SHI Hjørring 2 byrjaði javnt, men so skiftu okkara dreingir gear og við tveimum málum frá Hanusi, einum í part til Símun og Sigmund avgjørdi HB dystin longu í fyrra hálvleiki. Hjørring tyktist at missa móti aftanfyri við 4 málum og royndu at verja seg móti stórtapi. Hetta merkti sjálvandi 2. hálvleik, ið var málleysur til stutt áðrenn tíð , tá Hjørring minkaði munin til 4-1, men stutt eftir økti Símun til 5-1. Ið eisini tryggjar okkara 1. Lið luttøku í A endaspælinum.

Meðan hini bæði HB liðini fingu sigrar, so fekk HB3 einki at hanga saman í dystinum móti Lundergaard. Dysturin endaði við einum tapi á heili 0-9.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives