Kári tosaði ikki um flúgvandi bilar!

In: Hugleiðingar

13 Aug 2013

teleportkariEg taki frástøðu frá øllum tykkara illgitingum um, at landsstýrismaðurin í Innlendismálum tosaði um flúgvandi bilar í Degi og Viku í kvøld. Hesar gitingar  eru uttan iva fyri at seta Kára P. Højgaard í ringt ljós, nú hann kostar okkara landi nakrar milliardir. (Hvat eru nakrar milliardir millum spekulantvinir)

Tað átti at verið greitt fyri øll, at landsstýrismaðurin ikki tosaði um flúgvandi bilar ella nakað tílíkt tvætl. Kári tosaði sjálvandi um teleportering, ið allar Trekkies vita væl ber til longu nú, eins og vit hava sæð tað í øllum teimum ymisku Star Trek sendirøðunum. Go Kári! Gott at havi ein trekkie í landsstýrinum.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives