Tað er forbiðið ofta sól í Havn

In: Hugleiðingar

16 Aug 2013

grillroykur

Havnin er eitt mjørkahol, hetta er ein misskiljing, ið við tíðini næstan er vorðin ein sannleiki, serliga millum bygdafólk. Myndir sum omanfyristandandi verða ofta brúktar sum prógv. Hóast lygnin er søgd ofta, verður hon ikki ein sannleiki, og vit havnafólk vita betur.

Tað, ið tit síggja á myndini er sjálvandi ikki mjørki, men roykur úr øllum grillunum kring býin. Vit havnafólk elska at grilla í bakandi sólskininum, og hetta gevur sjálvandi royk frá sær. Niðanfyri síggjast fleiri myndir av grillroykinum yvir Havnina.

 

Grillroykur í HavnGrillroykur í HavnGrillroykur í HavnGrillroykur í HavnGrillroykur í HavnGrillroykur í Havn
Grillroykur í HavnGrillroykur í HavnGrillroykur í Havn

Grillroykur í Havn, a set on Flickr.

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives