Løgmaður hevur reinsað Kára P. Højgaard

In: Hugleiðingar

31 Aug 2013

Júst heimkomin av tiltakið á Vaglinum har eini 2-3.000 fólk mótmæltu og heittu á landsins myndugleikar, um at fáa fólkaræðið á beint aftur. Har vanvirðingin av landsins lóggávu og av løgtinginum bleiv  mótmælt, so loggi eg inn á Facebook, har Føroya løgmaður fullkomiliga reinsar landsstýrismannin í Innlendismálum, sjálvt um hesin hevur roynt at bundið okkum til ein hemmiligan vanvitssáttmála, og sjálvt um hann í tveimum førum hevur vanvirt sefrøðina og roynt at goymt tað, ið serfrøðin sigur fyri Føroya Løgtingi.

 

kajleoigen

Orsøkin til, at løgmaður nú fríkennur Kára P. Højgaard, er Sigmar Bláberg, sum í Kringvarpstíðindunum í gjár siteraði ónevndar keldur fyri  at siga, at einki var galið við embætisførsluni hjá Kára P. Højgaard.

 

Eg má staðfesta, at í Leolandi fær einki konsekvens!

Um hesa síðu

Hetta er heimasíðan hjá Niels Una Dam, her vera ummæli og annar tekstur hjá mær at finna. Hetta er ikki ein tíðindasíða, so dagføringin verður ivaleyst so sum so

Categories

Archives