Nógv føroyskt á myspace.com

Alsamt fleiri føroyskir bólkar fáa sær eina síðu á portalinum myspace.com, fleiri royndir bólkar sum Makrel, Braquet, Gestir og Teitur hava løg liggjandi á portalinum, men eisini nýggj spennandi nøvn sum Side Effect, The Dreams, SIC, The Story Ends og 48 Pages brúka portalin til at geva sín tónleik út.
Á síðuni ber til ókeypis at hoyra løg við bólkunum. Hetta er eitt høvi at hoyra t.d. ein bólk sum Side Effect, ið er framúrskarandi góður, men hoyrir til eina í Føroyum rættiliga smala tónleikagrein og tí ikki hava givið fløgu út.
Her eru nakrir av hinum føroysku profilinum á Mymusic:

www.myspace.com/sicsix6

www.myspace.com/gestir


www.myspace.com/thedreams


www.myspace.com/makrel


www.myspace.com/braquet


www.myspace.com/48pages

www.myspace.com/teitur

www.myspace.com/storyends


www.myspace.com/peturpolson


www.myspace.com/synarchy

www.myspace.com/fosideeffect

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *