Dynamittið í kjallaranum hjá ommu

Um Dynamit einaferð gera álvara av sínum hóttanum um, at hetta verður tann seinasta framførslan hjá bólkinum, so er skaðin avmarkaður, tí avloysarin er longu funnin, og eitur Grandma’s Basement.

Ein tann størsta mannamúgvan, sum hevur verið savnað í FLAGS-tjaldinum  í ár var komin saman, tá ungi Klaksvíksbólkurin Grandma’s Basement  fór á pallin, og lagið var frálíkt, meðan áskoðararnir sungu við til løgini hjá bólkinum, og hoppaðu og dansaðu.

Tá Grandma’s Basement í fyrraárið lótu Summarfestivalin upp í FLAGS-tjaldinum var talan um ein sera ungan bólk, ið tyktist sera leitandi í sínum útrykki, og einasti reyði tráðurin var, at bólkurin ljóðaði sum ymiskir aðrir Klaksvíksbólkar, okkurt lag ljóðaði sum Dynamit, okkut annað sum Hjarnar,  okkurt sum PS osfr

Síðan tá, hevur Grandma’s Basement gjørt eina fløgu, og tykist at hava funnið sín stíl, ið best kann lýsast sum Dynamitt við eitt sindur størri broddi. Onkur tekstur er nakað grovari enn stórubeiggjarnir í Dynamitt høvdu gjørt teir, og tekstir sum Getse og Bangna beisti, fáa kanska tankarnar at ferðast til  gomlu provokatørarnar úr Klaksvíksbólkinum Perversir Stoddara.

Persónliga fellir tað mær eitt sindur fyri bróstið, tá teir kalla konufólk tíkir, og leggja eftir einum ávísum trúarbólki,  men hetta hevur nokk eisini nakað við unga aldurin at gera.

Eg kann bara staðfesta, at bólkurin hevur ein ótrúligan uppbakning, og tjaldið sang við og hoppaði, seliga nógv í trimum teimum seinastu løgunum, Bangna Beistið, Hon fær ongantíð nok, og Getse. Hetta er beinrakið, og halda teir fram at mennast, so er hetta uttan iva avkoysarin hjá Dynamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *