Blachman er møguliga eitt flogvit

Siti her og hyggi eftir X-Factor og má viðganga, at hóast Thomas Blachman er snedigur, so er hann kanska eisini eitt vet genialur.

 

Ja, ja tað gevur mær neyvan rokk’n roll trúvirði, at eg siti og hyggi at tílíkum, men fukk tað, mær dámar X-Factor, mær dámdi eisini Stjerne for en aften og Prix Føroyar var í mínari metan “The shit”, tann tíð tað var, eg viðgangi tað, eg elski at síggja fólk kappast í tónleiki.

 

Ná, men aftur til poengi. Eg hoyrdi í dag, at ein ella annar serfrøðingur segði, at tað var 100% sikkurt, at ein bólkur bleiv sendur heim í dag, men nú hava tveir bólkar spælt, og Blachman hevur megnað at fáa báðar bólkarnar at ljóða sum ein millión. Hetta er beinleiðis skidegott. Tað hevði neyvan nakar vænta.

 

Persónliga væntaði eg, at Morten Benjamin fór at vera tann fyrsti, sum bleiv sendur heim, hann hevur so ikki sungið enn, men ein annar av mínum fær heim kandidatum Katrine, hevur sungið, og hon eigur higartil verstu framførsluna í kvøld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *