Lippukassin – Tónleikur 2001

Eg var ikki sjálvur í Klaksvík, og veit tí av góðum grundum ikki hvussu ringir Lítla Rúm vóru. Men at teir høvdu ta einastu ringu framførsluna í ár, ivist eg í. Við bert at hava kritikk av hesum eina bólki, gevur Tónleikur 2001 lesaranum eina mynd av Lítla Rúm, sum ársins ringasti bólkur. Hetta er møguliga ein røtt mynd, líka veit eg? Men vóru teir veruliga einasti ringi bólkur í ár? Um so er, áttu teir at fingi eitt heiðursmerki fyri hetta.

 

Ummæli av bókini Tónleikur 2001, sum Sosialurin og pop.fo góvu út í desember 2001

Úr lippukassanum
Eg lati lokið upp á lippukassanum og stingi hondina niður og taki fram brot úr onkrari grein úr savninum

Síðan tá hevur Lílta Rúm valt at dokumentera framførsluna, við at leggja filmklipp av henni á youtube.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *