Heim og skúli sigur orsaka

Í dag biður felagið heim og skúli um umbering fyri ófatiliga tápuligu avgerðina í gjár, tá forkvinnan hefti felagið politiskt til tað fundamentaliska kristna høgra. Felagið viðgongur, at forkvinnan hevur virka uttan at hava alla nevndina aftan fyri seg.

 

Eg fegnist um, at felagið biður umbering, og eg vóni, at hetta mál er við til at vísa nevndum í tílíkum feløgum, hvussu týdningarmikið tað er, at tey sum umboða felagið hugsa, áðrenn tey skriva, og at tey eisini skilja, hvussu týdningarmikið óheftni er, skal felagnum vera lív laga.

 

Eg kann fyri mítt viðkomandi siga, at eg sum so ikki havi verið so øgiliga upptikin av hvat hetta felagið, men eftir hendingina í gjár  kannaði eg endamálsorðingarnar, og hetta tykist sum eitt sera gott felag í teoriini.

 

Eg vóni tí veruliga, at felagið við tíðini kann vinna trúvirðið aftur. Hetta fer tó at krevja, at forkvinnan er munandi meira seriøs í sínum atburði enn hon hevur verið seinastu dagarnar. At senda homofobiskar meldingar út uppá ryggin av øðrum, uttan at hava kunna nevndina, er ikki nóg gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *