Nudlar Live í Sjónleikarhúsinum

Leygarkvøldið skipar Unga Tjóðveldi saman við 200 fyri endabrestinum á Vendetta konsertferðini. Nú er eisini greitt, at umframt framúrskarandi tónleik og undirhald, verður høvi at hoyra Nudlar Live. Tí eg eri biðin um at halda røðu. Røðan er longu skrivað, og eg kann avdúka, at eg komi við tveimum heilt konkretum uppskotum til, hvussu vit venda gongdini og gera Føroyar til heimsins besta og vinarligasta land. Vónandi kemur Kaj Leo Holm Johannesen at lurta, so uppskotini kunnu implementerast skjótt og væl.

 

Tiltakið í Sjónleikarhúsinum er ókeypis, og øl fæst til keyps, so eingin ivi er um, at tað blívur sera gott og festligt.

 

Kl 21  lata dyrnar upp og so verður hildið fram, við tónleiki, røðum og undirhaldi. Sjálvir skriva 200 soleiðis um tónleikin leygarkvøldið:

Fokk, sum vit gleða okkum at spæla í Sjónleikarhúsinum leygarkvøldið. Fokking 200, konubukaraølbúkarokkararnir JÜURGHINN, speed metal vágbingarnir INCURSE, Kári SVERRISSON Himself og gudinnurnar REVERB. Holy shitballs, tað ljóðar dýrt! NOPE, ókeypis baby! Deil og vinn ikki ein skid

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *