Kaj Leo: Ikki gera sum 200 sigur, ikki gera sum 200 sigur

BREAKING FOKKING NEWS – NUDLAR.NET MELDAR SEG INN Í TÍÐINDASKRIVSPRESSUNA!
Eg havi í dag fingið eitt fokking tíðindaskriv, frá fokking 200, og tað er somikið fokking áhugavert, at eg leggi tað út fokking her. Eg veit væl, at hetta er gerandiskostur á øllum hinum miðlunum, men hetta er mín bloggur, og sostatt skuldu tit helst verið spard fyri tílíkum, tí eg eri frægari enn so. Men eg eri ikki bleikur fyri at gera undantøk, undantøk eru faktiskt super góð. So her kemur eitt fokking undantak:
Í annaðkvøld fer 200 á pallin í Perluni í Havn. Lagt er upp til marathonkonsert við ongum minni enn Jürghinn sum upphiting.
200 bjóðar til fokking konsert í fokking Perluni, hetta seinasta vikuskiftið áðrenn valið.  EP-aktuellu Jürghinn við sínum eyðkenda neo-vágarokki hita upp.
Konsertin er løgd seinasta vikuskiftið áðrenn kommunuvalið, so øll, sum kanska ikki hava gjørt sær eina meining um hvussu og hvønn tey skulu velja kunnu við hepni fáa nøkur orð við á vegnum. “Vit leiðbeina fegnir”, siga teir í 200.
Sjálvur løgmaður viðmerkti á Facebook í morgun, at tað var ov galið, at meiningin hjá 200 kom fram í Kringvarpi Føroya í morgun. Talan var um klummuna, har innihaldið mestsum vóru orðini frá 200-sanginum “Nýtt blóð”. Vit taka Kaj Leo upp á orðið og skrúva harðari frá.
200 ætlar at spæla sína longstu konsert nakrantíð. Metið er frá konsertini í Huset í Keypmannahavn, har teir ikki sluppu avaftur pallinum, men vórðu klappaðir uppaftur ferð eftir ferð. Tann konsertin vardi í meira enn 2 tímar. “Tað er ikki Bruce Springsteen-leingi, men tað er langt í 200-høpi. Vit plaga sjáldan at spæla longri enn 40-45 minuttir, annars gerst tað skjótt ov strævið at hoyra uppá. Stutt er eftir okkara meting gott. Men nú fara vit eftir metinum, og ætla at spæla Springsteen-leingi”, siga teir í 200.
Perlan
Leygarkvøldið 10. november
Dyrnar lata upp kl. 22
Kostnaður 50 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *