Tungmálmur ’93: Lisa Sær Dupult

Í mars 1993 skipaði FUT fyri konsertini Tungmálmur ’93. Ein konsert við teimum bestu málms- og harðrokk bólkunum í Føroyum. Tungmálmur ’93 tók tráin upp eftir eftir Tungmálmi ’92, ið nakrir av harðaru føroysku bólkunum tóku stig til í 1992. Fyrsta árið vóru tað eg og Torkil Olsen, ið vóru høvuðsfyriskiparar, men av tí, at tiltakið ikki bar seg fyrsta árið, og tí eg var farin upp í nevndina á Føroya Undirhaldstónleikarafelag, FUT, so valdu vit at lata FUT yvirtaka tiltakið, ið hesaferð varð hildið í Ítróttarhøllini á Hálsi.

Eg eigi allar framførslurnar á video og fari at leggja tær út komandi dagarnar. Vit byrja við fyrsta bólki á skránni: Lisa Sær Dupult.

 

 

Lisa Sær Dupult var ein av nýggju bólkunum, ið spældi seg á Tungmálmsskránna á showcase konsert í Djónastovu, bólkurin umboðaði harðrokkin og fekk heiðurin at byrja konsertina. Lisa Sær Dupult var mannað av Tróndi Bogasyni á rødd og ljómborðum, Mark Jiminez á gittar og rødd, Gunnar Restorff á bassi, Ólavi Debess á gittar og Trygva Restorff á trummum.

 

 

6 thoughts on “Tungmálmur ’93: Lisa Sær Dupult”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *