Juventus Føroyar er Føroyameistari í fjepparafótbólti

gull
Gull-liðið hjá Juventus Føroyar (mynd: Martin D. Simonsen)

Hóast veðrið ikki var av tí besta, so varð árliga Føroya Meistaraheitið fyri fjepparalið hildið á Eysturvølli. Juventus Føroyar vann kappingina og hevði bæði toppskjúttan Kristian í Vági og besta leikara Mikael Blak.

fjeppararÍ finaluni vunnu teir á Arsenal Føroyar. Dysturin um triðja plássið var millum Mix liðið, ið var mannað fyrst og fremst av Chelsea fjepparum og Manchester United Føroyar. Her gjørdist United liðið drúgvari og fekk sostatt bronsu.

Veðrið var so sum so, men vit sóu góðan fótbólt, hugnaðu okkum við góðum pylsum av grillini og drykkivørum frá Okkara. Chelsea Føroyar ynskir Juventus, Mikael og Kristiani til lukku við heiðrunum og takkar øllum teimum, ið luttóku. Um viðrar, síggjast vit aftur komandi ár.

Silvurliðið hjá Arsenal Føroyar. (mynd: Martin D. Simonsen)
Silvurliðið hjá Arsenal Føroyar. (mynd: Martin D. Simonsen)

 

Bronsuliðið hjá Manchester United  (mynd: Martin D. Simonsen)
Bronsuliðið hjá Manchester United (mynd: Martin D. Simonsen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *