Himmal og helviti

sunnudagsbitin

Ronnie James Dio stóð á odda fyri heimsins besta tungmálmsbólki í trimum umførum, fyrstu ferð sum avloysarin hjá Ozzy Osbourne, tá hann bleiv koyrdur úr bólkinum síðst í sjeytiárunum. Hesi árini 1979 -1982 gav Black Sabbath tvær framúr studioútgávur út, og eina live útgávu, ið man teljast millum tær bestu yvirhøvur.

Eg fari at deila við tykkum eitt framúrskarandi lekkurt lag hjá Black Sabbath frá hesari tíðini, tað er filma í 1980 á konsert í New York. Hetta er tittullagið av útgávuni, ið Black Sabbath gav út sama ár: Heaven & Hell. Eg var so heppin at sleppa at uppliva hesar framúrskarandi tónleikararnar á palli saman mikudagin 6. juni í 2007. Tað var framúr, tað er hetta eisini:

Onkuntíð dettur men um okkurt á alnetinum, ið sigur yeah! Sumt er somkið gott, at tað er vert at deila við tykkum. Hetta eru sunnudagsbitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *