HB 1 slapp víðari

Nú 16. parts finalurnar eru ber ikki til hjá mær at vera til dystirnar, men úrslitini kann eg siga tykkum. HB2 legði fyri við dysti móti besta liðnum hjá Vidar FK. Norski bitin gjørdist tó ov stórur at gloypa fyri okkara dreingir, ið taptu 8-2 og tí ikki longur eru í kappingini.

HB 1 er komið víðari til 8. partsfinaluna eftir stórsigur móti Amman úr Jordan. Dysturin endaði eftir tí, ið vit hava frætt 8-1 .

HB 3 kempaði manniliga men mátti lúta fyri norsku Fossum IF, ið vann 4-1. Tá tað var 1-0, vóru okkara dreingir snýttir fyri eitt klárt brotsspark. Andrias javnaði stutt eftir til 1-1. Men norska liðið legði se framum á 2-1 áðrenn steðgin. Í seinna hálvleiki høvdu vit fleiri møguleikar at javna. Men tað var Fossum, ið skoraði 2 mál til endastøðuna 4-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *