Løgmaður hevur reinsað Kára P. Højgaard

Júst heimkomin av tiltakið á Vaglinum har eini 2-3.000 fólk mótmæltu og heittu á landsins myndugleikar, um at fáa fólkaræðið á beint aftur. Har vanvirðingin av landsins lóggávu og av løgtinginum bleiv  mótmælt, so loggi eg inn á Facebook, har Føroya løgmaður fullkomiliga reinsar landsstýrismannin í Innlendismálum, sjálvt um hesin hevur roynt at bundið okkum til ein hemmiligan vanvitssáttmála, og sjálvt um hann í tveimum førum hevur vanvirt sefrøðina og roynt at goymt tað, ið serfrøðin sigur fyri Føroya Løgtingi.

 

kajleoigen

Orsøkin til, at løgmaður nú fríkennur Kára P. Højgaard, er Sigmar Bláberg, sum í Kringvarpstíðindunum í gjár siteraði ónevndar keldur fyri  at siga, at einki var galið við embætisførsluni hjá Kára P. Højgaard.

 

Eg má staðfesta, at í Leolandi fær einki konsekvens!

2 thoughts on “Løgmaður hevur reinsað Kára P. Højgaard”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *