Flammandi poppur ummældur

flamm2Tað krevur dirvi at geva gedignan popp ella popprokk út. Tað eru so ræðuliga nógv kring heimin, ið gera júst hetta, og tí er kappingin sera hørð, bæði um airplay og sølutøl.

 

Tí krevur tað veruliga góð evni, at gera góð løg, um tú skalt klára teg, og alt frá produktión til sang, spæl o.a. skal ganga upp í eina eind. Samstundis er henda genran ofta so pen, at feilmargan er sera lítil, er okkurt eitt sindur off, so riggar slettis ikki.

 

Fyri Flammu, ella Divaz, sum tær vóru kendar sum áðrenn, so er tað uppaftur truplari, tí hetta er ein bólkur, sum fólk tók til sín, meðan tær framførdu tøkuløg. T.v.s, at vit kenna tær við nøkrum av heimsins bestu poppløgum, so er altíð trupult, at góðtaka tær, tá lagagóðskan er eitt sindur lægri, og uttan at taka nakað frá Kristoffur Mørkøre, so er nokk ein orsøk til, at hann skrivar løg til Divaz heldur enn Madonnu, Adelle, Rhiannu ella Sugababes.

 

Upplagt er at ynskja, at tær heldur spæla Lady Marmalade ella Rolling in the Deep, enn hesi løgini.

 

Eg veit, at hetta er sama støða, sum flestu dansibólkar koma í, tá teir í fyrstani byrja at spæla egin løg. Men Divaz hevur ikki ordiliga agera sum dansibólkur, tær eru kendar frá stórum konsertum á Vaglinum á ólavsøku og í Norðurlandahúsinum. Hetta hevur lansera tær, sum ein konsertbólk við tøkuløgum, eitt veruligt popp/rokkshow, og tá er trupult at skifta til egið tilfar.

 

Chase hevði sama trupulleika, tá teir byrjaðu at spæla egið. Fólk saknaði Bon Jovi løgini og hin populera hardrokkin, ið teir høvdu spæl, so konsertirnar blivu alsamt minni festligar, alt fleiri heimagjørd løg komu á.

 

Flamma hava so eisini eina aðra avbjóðing, Anna Maria Olsen, ið, tað tyktist at vera breið semja um, var besta songrøddin í Divaz, er ikki við longur. Tað skapar sjálvandi eina skepsis. Tað stutta av tí langa er, at skuggin av Divaz hvílur tungur á teimum.

 

So alt í alt er hetta ein ordans avbjóðing, ið tey eru farin undir. Í mínum ummæli, gevi eg teimum góð skoðsmál. Úrslitið er heilt ok, og tey fáa 4 av 6 stjørnum.

 

Hoyr ummælið her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *