Hált í støðum

runninglog20140217Her skal vilji til at fara út í kuldan, men tað valdi eg at gera. Eitt sindur irriteraður, um at tað gongur so illa at fáa rennitúrarnar avgreiddar. So eg fór út, hugsaði ein stuttan túr, og tá eg var um at rúka á reyvina í hálkuni á veg út frá undir Kongavarða, hugsaði eg um at venda við, men helt eg skuldi royna at fáa tveir kilometrar avgreiddar.

Lukkutíð var ikki líka hált restina av túrinum so eg rann niðan á Hamarin og út til rulluportrið, og síðan inn á botn í øllum vegunum á Hamrinum.

Við fínum tónleiki í oyrunum, enn einaferð løg av mínum “Into my arms” Genius playlista, so var tað fínt, føldi meg eitt sindur móðan í knøunum. Men annars fínt. Royni at halda túrarnar stuttar, so eg ikki yvirbelasti mínar óvandu liðir.

 

Regina Spector – Real Love

Kaiser Chiefs – Everyday I Love You Less and Less

Jeff Buckley – Lilac Wine

Nick Cave – Brompton Oratory

Leonard Cohen – Chelsea Hotel No. 2

Radiohead – Street Spirit

David Bowie – Ahses to Ashes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *