Er Bono ov nógv av tí góða?

U2 sangarin Bono er somikið nógv upptikin av ymiskum vælgerandi arbeiði, at hinir limirnir í bólkinum eru byrjaðir at troyttast av honum. Bono sigur við BBC Radio 4,  at hann einaferð var bangin fyri, at hann fór at verða tveittur úr bólkinum orsaka av hesum.

 

Bono var í fjør ein av oddamonnunum í Make Poverty History herferðini og Live 8 konsertunum, og er dagligur gestur hjá ríkisleiðarum kring allan heim. Á konsertum hjá U2 er sangarin kendur fyri at rópa politiskar boðskapir av pallinum. Hann sigur við BBC, at hann er greiður yvir at, hinir limirnir andað í nakkan á honum, tá hann heldur politiskar røður av pallinum. T.d. tekur trummuleikarin Larry Mullen tíð, tá Bono heldur røður.

 

Bono sigur, at hann eisini sjálvur er greiður yvir, at áskoðararnir kunnu gerast troyttir av hansara nógvu og almennu meiningum um alt møguligt, hetta skriva Politiken á sínari heimasíðu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *